Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 37

Таку ситуацію станом на 23 березня констатували у Раді національної безпеки і оборони України, про що повідомили листом особисто міського голову Тетяну Єрмолаєву (скан-копію листа можна побачити в прикріпленнях до цього допису).

«Апаратом Ради національної безпеки і оборони України з використанням інформаційно-аналітичної системи «СОТА» здійснюється постійний моніторинг та аналіз епідемічної ситуації, пов’язаної з поширенням у країні гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Результати аналізу свідчать, що епідемічна ситуація станом на 23 березня 2021 року у Козятинській громаді погіршилася, рівень захворюваності становить 560 випадків на 100 тисяч населення. Приріст захворюваності становить 12,43%», - йдеться у листі.

Якщо ще хтось сумнівається у серйозності епідеміологічної ситуації на Козятинщині, наведемо щоденні довідки про стан захворюваності від Козятинської центральної районної лікарні та від Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень.

Отже, станом на 25 березня на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів продовжують знаходитися 672 хворих козятинчан (мешканці усіх чотирьох ТГ) на коронавірусну хворобу.

За добу констатували 53 нових випадки (32 – Козятинська ТГ, у тому числі: 26 у Козятині, 2 – Сигнал та по 1 випадку у селах Козятин, Кордишівка, Махаринці; 1 – Махнівська ТГ; 16 – Глухівецька ТГ; 4 – Самгородоцька ТГ).

У стаціонарі Козятинської ЦРЛ отримують лікування 73 пацієнтів, хворих на COVID, із підозрами на COVID у медичному закладі знаходяться 6 пацієнтів. Хворих з пневмоніями - 86. На кисневій терапії перебувають 42 хворих (34 з підтвердженим COVID, 2 з підозрою на COVID, 6 із пневмонією), у тому числі двоє на СРАР (хворі COVID).

УВАГА! За минулу добу у стінах лікарні померло троє пацієнтів з COVID: жінки 53 та 76 років і 79-річний чоловік.

Враховуючи складну ситуацію із COVID-19, вкотре штаб з надзвичайних ситуацій звертається до усіх мешканців Козятинщини: обов’язково дотримуйтеся карантинних обмежень!

Наразі протиепідемічні заходи, ухвалені штабом, марковані помаранчевою зоною карантину. Однак, якщо ми будемо ігнорувати ці абсолютно прості правила, то зовсім скоро можемо опинитися у червоній зоні. Це призведе до повного локдауну – закриття непродовольчих магазинів, дитячих садочків, закладів харчування та зупинки громадського транспорту.

Невже ще недостатньо доказів для сумлінної карантинної поведінки?

Приріст захворюваності на COVID-19 становить 12,43%
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України