Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 30

Гарний приклад для усіх козятинчан продемонстрували мешканці ОСББ «О.Кошового, 62» (голова Войтюк С.М.) та ОСББ «О.Кошового, 60» (голова Кучер В.Л.): напередодні Всеукраїнського Дня навколишнього середовища вони влаштували спільний суботник по впорядкуванню та санітарному очищенню території яблуневого садка по вул. О. Кошового.

Як не прикро, але ділянка яблуневого садка, що могла би бути окрасою мікрорайону, є натомість однією із проблемних територій міста як засмічена та неблагоустроєна. І хоча там встановлені контейнери для збору відходів, навкруги створюється велике сміттєве поле. Дійшло до того, що козятинчани викидають сюди сміття просто з вікон власних автомобілів, коли проїжджають поруч. Часто зносять мішки з будівельним матеріалом, гнилі овочі, пусті пляшки. Шкода, але виявляється важко деяким громадянам зробити два зайвих кроки, щоб опустити пакет у контейнер.

Добре, що є активісти, які не згодні із таким станом речей. Мешканці ОСББ «О.Кошового, 62» та ОСББ «О.Кошового, 60» самоорганізувалися на загальне прибирання території садка. У суботнику взяли участь і небайдужі депутати міської ради. Сумісними зусиллями проведено прибирання садка від сміття, сухого листя, проведено обрізку сухого гілля.

«Не дамо тут нікому смітити, - в один голос заявили учасники суботнику. - Набридло жити у смітнику!»

І активісти досягли поставленої мети: садок став нарешті охайним і затишним – схожим на місце відпочинку. До слова, для завершення формування зони відпочинку у садку активісти планують встановити лавки. Гарна ініціатива – чи не так?

Пропонуємо підтримати естафету суботників по прибиранню навколишніх територій іншим ОСББ!

Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Прибираємо громаду разом!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України