Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5
Проводяться роботи з утримання зелених насаджень на визначених об'єктах благоустрою

Управління житлово-комунального господарства інформує населення м. Козятина про роботи з утримання зелених насаджень на території загального користування.

Роботи сплановані згідно ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово- комунального господарства України від 10.04.2006 року №105, Правил охорони електричних мереж, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2022 р. № 1455 та Правил благоустрою території населених пунктів Козятинської міської територіальної громади від 23.09.2022 року.

21 серпня 2024 року здійснені роботи по обрізці гілля дерев на вул. Єдності біля МВПУЗТ під повітряною лінією електропередач. Потреба в таких роботах очевидна. Напруга в даній електромережі становить 10 тис. кВ. Гілля дерев нависає над проводами та в будь-який час може зчинити аварію в мережі.

Потрібно взяти до уваги необхідність збереження зовнішнього освітлення вулиці. Гілля вказаних дерев стали перешкодою для руху маршрутних автобусів, про що неодноразово сповіщали перевізники.

Роботи з утримання зелених насаджень на визначених об'єктах благоустрою триватимуть до кінця року.

Проводяться роботи з утримання зелених насаджень на визначених об'єктах благоустрою
Проводяться роботи з утримання зелених насаджень на визначених об'єктах благоустрою
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України