Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 37

В основу Нової української школи покладено ідею забезпечення якості освіти, що безпосередньо залежить від рівня професіоналізму педагогічних працівників.

27 серпня у приміщенні ліцею-школи відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики, інформатики, фізики та астрономії «Презентація акцентів професійного розвитку вчителя Нової української школи».

Олена Барська, консультант Козятинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників, ознайомила вчителів з особливостями нового Держаного стандарту, які потребують від учителя нових підходів до викладання предмету та змін характеру навчального процесу та способів діяльності учнів.

Не обійшли увагою і Професійний стандарт за професією «Вчитель закладу загальної середньої освіти». О. Барська надала рекомендації щодо сфер застосування Професійного стандарту та надала рекомендації щодо його практичного використання вчителями та професійними спільнотами.

Учасники засідання обговорили друге виданням «Абетки для директора», яка разом з Професійним стандартом допоможе вчителю визначити свої сильні та слабкі сторони, зрозуміти, над чим першочергово попрацювати, підкаже, як розробити власну стратегію професійного розвитку і досягти поставлених цілей.

Професійний розвиток вчителя Нової української школи
Професійний розвиток вчителя Нової української школи
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України