Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Емпатія – співчуття, уміння побачити в іншій людині її біль та спробувати допомогти подолати негатив. Наскільки важливо вчасно розпізнати в поведінці іншої людини віддзеркалення її проблем, болю, переживань? Як поводитись коли ми бачимо, що ближній має психологічну травму? Це ті питання, на які ми намагаємось знайти відповіді, особливо у цей важкий для всієї країни час.

26 жовтня представники Центру надання соціальних послуг провели для учнів 5-7 класів Сестринівської гімназії груповий захід з елементами тренінгу. Тематика зустрічі була присвячена Дню ментального здоров’я на виконання Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Діти в жвавому обговоренні дізнались про типи темпераменту людини, що таке  емпатія і наскільки вона важлива в нашому житті, навчались розпізнавати настрій та емоції один-одного.

На завершення заходу учасники дійшли спільного висновку: кожен з нас повинен з особливою увагою ставитись не лише до вирішення власних проблем, а й вчасно помічати «крик помочі» в інших людях.

Будьмо уважні один до одного!

ЦНСП

#КоординаційнийцентрКМУMentalhealthUA,

#тияк #ментальнездоров’я.

Продовжуємо навчати дітей емпатії
Продовжуємо навчати дітей емпатії
Продовжуємо навчати дітей емпатії
Продовжуємо навчати дітей емпатії
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України