Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3

Управління соціальної політики Козятинської міської ради, інформує мешканців міста, щодо отримання послуг із психологічної реабілітації для постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській  областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих(померлих)таких осіб.

Послуги надаються згідно із затвердженою Постановою Кабінету  Міністрів України від 27 грудня 2017р.№1057(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 10 травня 2022р.№587) «Про затвердження Порядку проведення  психологічної реабілітації постраждалих учасників  учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності».

Головним розпорядником коштів та відповідним виконавцем програми є Міністерство у справах ветеранів України.

Підставами надання  послуг із психологічної реабілітації є:

1)направлення лікаря, який надає первинну медичну допомогу, або направлення лікуючого лікаря;

2)особисте звернення  отримувача послуг.

Враховуюче викладене вище, звертатися до управління соціального захисту населення більше не потрібно, достатньо особистого звернення отримувача послуг до закладу, який надає послуги  із психологічної реабілітації ветеранам.

Психологічна реабілітація здійснюється мультидисциплінарними командами суб’єктів надання послуг, включених Міністерством у справах ветеранів України до Реєстру постачальників послуг із психологічної реабілітації.

Обрати такий заклад отримувач може самостійно на офіційному сайті Мінветеранів https://mva.gov.ua/. за посиланням:https://cutt.ly/RCqYuOL або за допомогою СІС е-Ветеранhttps://sis.mva.gov.ua/ або за допомогою Переліку до Реєстру, наведеному нижче.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України