Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 44

16 березня начальник Козятинського міськрайонного відділу пробації майор внутрішньої служби Сергій Фют та старший інспектор відділу майор внутрішньої служби Ірина Сьомкіна взяли участь у щотижневій апаратній нараді Козятинської міської ради.

Під час свого виступу керівник відділу Сергій Фют наголосив на важливості налагодження співпраці між службою пробації та новоствореними органами місцевого самоврядування. Одним із пріоритетних питань було врегулювання співпраці зі старостами старостинських округів Козятинської громади у сфері відбування порушниками адміністративних стягнень та кримінальних покарань, а саме дотримання вимог чинного законодавства під час виконання громадських та суспільно корисних робіт та фінансові питання, пов’язані із оплатою праці правопорушників. В своєму виступі начальник відділу ознайомив усіх присутніх із нормами чинного законодавства та із відповідальністю за їх недотримання, розповів про основні напрямки діяльності служби пробації та перспективи майбутнього розвитку, наголосивши на неможливості продуктивної роботи відділу без співпраці із громадою.

Сере іншого було зауважено на необхідності взаємодії у сфері соціалізації осіб, які перебувають у конфлікті із Законом, між службою пробації та органами місцевого самоврядування, оскільки лише спільними зусиллями громади та пробації можливо зупинити прояви рецидивної злочинності серед мешканців округів.

 

Ірина Сьомкіна,

Козятинський міськрайонний відділ пробації

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України