Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 22

Із адміністративною реформою, що об’єднала в одне ціле місто Козятин та 14 сіл навколо, прийшли нові реалії та можливості у життя мешканців цих самих сіл.

Так, відтепер громадяни, які потребують поліпшення житлових умов, не тільки мешканці міста, але й усіх сіл Козятинської територіальної громади, мають право стати на квартирний облік (загальний, першочерговий, позачерговий, соціальний) при виконавчому комітеті Козятинської міської ради, що є нормою ст. 36 чинного Житлового кодексу України. Тобто облік громадян, що потребують поліпшення житлових умов, має бути єдиним на території нашої ТГ, позаяк не передбачено окремих обліків по усім населеним пунктам, які входять до складу територіальної громади.

За уточненням інформації щодо вимог житлового законодавства звертатися в управління житлово-комунального господарства міської ради за тел. 2-01-81.

Заяви ж з пакетом документів необхідно подати до виконкому міської ради через Центр надання адміністративних послуг у місті Козятин (тел. 2-24-13).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України