Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 69

Повноцінне і збалансоване харчування дітей у школах Козятина – питання актуальне завжди, адже, на жаль, є частина навчальних закладів, у яких відуні кухні, тобто можливість приготування їжі. Тому і шукають варіанти вирішення цієї проблеми шляхом залучення послуг підприємців.

Як повідомила начальник управління освіти та спорту Козятинської міської ради Олена Касаткіна, 16 лютого відновлено харчування в закладах загальної середньої освіти, де відсутні кухні, - у ЗШ №2,3, ЗНВК №9.

- У меню, погодженому Держпродспоживслужбою, і яке відповідає новому санітарному регламену, передбачені різноманітні страви: сирники, вінегрет, бутерброди, бургери (без шкідливих соусів та майонезу), лаваші, «роліні», фрукти, йогурти та напої, - зауважила Олена Юріївна. - Меню обговорювалося з батьківською громадськістю шкіл. Звичайно, гаряче харчування набагато більше влаштовує і дітей, і батьків, і працівників освітянської галузі, але наразі підприємці міста відмовились від постачання гарячого харчування, тому і було вирішено запровадити змішане.

Питання харчування було, є і залишатиметься на контролі управління освіти та спорту. Більше того, ми будемо рухатись у напрямку ремонтів уже існуючих кухонь, реконструкції та будівництва нових кухонь, забезпечення сучасним технологічним обладнанням усіх навчальних закладів територіальної громади. Сподіваємось, що усі проблеми з часом будуть вирішені і наші діти отримуватимуть якісну, безпечну та смачну їжу.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України