Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Козятинський ЦНАП завжди відкритий та доступний для усіх: для відвідувачів, гостей та, звичайно ж, для колег.

Сьогодні начальником відділу Реєстру територіальної громади управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині» Оленою Шереметою проведено навчання старост та головних спеціалістів старостинських округів щодо користування Реєстром територіальної громади.

Під час проходження навчання старости та головні спеціалісти старостинських округів дізналися про функціонування Реєстру територіальної громади, засвоїли алгоритм та особливості надання:

  • довідки Ф-13 про реєстрацію місця проживання;
  • здійснення актуалізації даних;
  • встановлення назви населеного пункту, вулиці, нумерації будинків;
  • зміна назви вулиці, нумерації будинків;
  • встановлення поштової адреси.

До відома: Реєстр територіальної громади – це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Основне призначення Реєстру територіальної громади – облік населення, яке проживає на даній території.

«Реєстр територіальної громади – це доступність та зручність надання адміністративних послуг, оптимізація та підвищення ефективності роботи органів місцевого самоврядування» - зазначила начальник управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк.

«Ми відпрацьовуємо параметри якості послуг та поглиблюємо знання щодо ролі органів місцевого самоврядування у обслуговуванні громади» - зауважила Оксана Бортняк.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України