Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

Днями прекрасну ювілейну дату – 85-річчя – відзначила мешканка села Кордишівка Любов Мусіївна Кваша.

Любов Мусіївна – корінна кордишанка, справжня жінка-робітниця. Трудовий шлях ювілярки – це праця на полі: Любов Мусіївна все життя працювала у ланці, і на пенсію вийшла у 90-х роках минулого століття з колгоспу. Багато побачила на життєвому віку жінка: у дитинстві – жахи війни, юність та молодість застала у роки важкого становлення радянської політичної системи, розвал якої співпав із роками зрілості Любові Мусіївни.

Однак, ювілярка за усе вдячна Богу та із радістю приймає сьогоднішній день. Доля збагатила Любов Мусіївну трьома доньками, онуками та правнуками, які часто навідують свою берегиню, не залишають наодинці із сумними думками.

У світле свято 85-річного ювілею до Любові Мусіївни із гарними словами привітань завітали працівники Кордишівського старостинського округу та члени місцевої ветеранської організації. Гості передали щирі заздоровниці і від Козятинського міського голови Тетяни Єрмолаєвої, а також вручили ювілярці Почесну грамоту Козятинської міської ради та ради ветеранів Козятинщини і грошову винагороду.

- 85 років – прекрасний ювілей: ювілей мудрості, життєвого досвіду і цінних знань. Нехай він не засмучує, не забирає сили, а тільки надихає, приносить радість і умиротворення. Відмінного Вам самопочуття і ще довгих років життя, – зауважили гості.

Поважний вік – не перепона до радості життю
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України