Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 18

1 вересня традиційно гостинно відкрила двері у величний світ мистецтва для учнів нового набору Козятинська дитяча музична школа. Після вступних прослуховувань контингент учнів поповнили 80 талановитих дітей нашої громади.

Цьогоріч найбільше учнів прийняли на навчання в художній клас – це близько 40 дітей. Також великим попитом користуються напрямки інструментального та вокального мистецтва.

Це свідчить про те, що батьки нашої громади не байдужі до своїх дітей та долучають їх до прекрасного – до музики та художнього мистецтва! Мистецтво розширює кругозір, сприяє вихованню, правильному ставленню до навколишнього середовища, виховує високий естетичний смак.

Колектив школи пишається тим, що вже вкотре набір в школу здійснюється в повному обсязі на всі відділи та інструменти. «Це говорить про дійсно високий імідж нашого навчального закладу серед мешканців нашої територіальної громади», - розповідає директор школи Наталія Бригадир.

Користуючись нагодою, колектив школи вітає всіх колег, батьків та учнів нашого міста з початком навчального року, бажає всім здоров’я, успіхів та творчих злетів.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України