Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

З метою зебезпечення прав громадян на отримання якісних адміністративних послуг більше семи років у місті Козятині функціонує сучасний Центр надання адміністративних послуг. Це єдине місце нашого міста де можна отримати велику кількість найнеобхідніших адміністративних послуги у комфортних умовах із зручним графіком роботи.

Для послуг жителів Козятинської територіальної громади комфортні, просторі і прозорі, сучасно оформлені приміщення, комп’ютерне, технічне і програмне оснащення, доступ до різних баз даних.

Основною метою Центру надання адміністративних послуг є – формування клієнтоорієнтованої системи надання адміністративних послуг для мешканців міста, основними принципами якої є: єдиний відкритий простір, ввічливе ставлення персоналу, зрозумілі процедури, стислі та чітко визначені строки, комфортні умови для клієнтів, максимальна результативність.

За повідомленням начальника Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксани Бортняк за 9 місяців через ЦНАП надано 27 467 адміністративних послуг.

Надано понад  54 400 консультацій, які  надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку.

За надання адміністративних послуг до місцевого бюджету територіальної громади за 9 місяців 2021 року зараховано

1 031 147,74 тис. грн.

«Наша мета – забезпечення більшої відкритості для громадян шляхом запровадження широкого інформування громадськості про діяльність ЦНАП.

ЦНАП постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування. Тому всі зусилля працівників ЦНАП покладаються на поліпшення своєї роботи».

Понад 1 мільйон гривень надійшло за 9 місяців до міського бюджету за платні послуги, що надаються у міському ЦНАПі
Понад 1 мільйон гривень надійшло за 9 місяців до міського бюджету за платні послуги, що надаються у міському ЦНАПі
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України