Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 275

Ми вже писали про те, що козятинські захисники-резервісти – взвод територіальної оборони – у складі команди тероборони Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вибороли першість оперативного командування «Південь».

Днями до міської ради надійшов лист від командира військової частини Ф7048 Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковника Юрія Парадюка зі словами вдячності міському голові Тетяні Єрмолаєвій за участь у підготовці стрілецького взводу до участі у військових змаганнях.

«Завдяки Вам і підтримці громади міста Козятин, резервісти показали високий рівень військового вишколу, самовіддачу і підтвердили, що навіть цивільні небайдужі громадяни місцевої громади, патріоти своєї країни, у рядах територіальної оборони при нагоді нададуть гідну відсіч ворогові», - йдеться у листі.

Завершимо словами ж підполковника Юрія Парадюка: «Перемагають найсильніші! Слава Україні!» (сканокпію листа-подяки додаємо до допису).

Подяка за допомогу
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України