Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4
«Подорож країною дитинства»

04 червня 2024 року в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Козятинської міської ради Вінницької області» відбулось дитяче свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей, захисту їх прав і свобод.

Дійство мало назву «Подорож країною дитинства». Дитинство - це веселощі, іграшки, бешкетування, солодощі і ,звичайно, казка. Разом із маленькими відвідувачами ІРЦ чудовою країною казкового дитинства «подорожували» їх мами, тати і, навіть, бабусі.

Активними учасниками стали і начальник управління освіти та спорту Інна Володимирівна Мадей та директор ЦДЮТ Оксана Олександрівна Клірішенко.

"Казкові герої" (фахівці ІРЦ) в яскравих костюмах зустрічали дітей в своїх «королівствах», де неодмінно треба було виконати завдання, щоб отримати винагороду. Слідуючи вказівкам, долаючи перешкоди, всі дружньо зупинились на станції мистецтва, де відбувся майстер-клас з виготовлення «Сердечка-єднання», символу любові до України, до її надзвичайної краси, яка єднає нас.

Надзичайно гарні поробки зробили учасники заходу і залишили їх собі на згадку. За наполегливість і старанність молодші учасники отримали подарунки від Інни Мадей, Оксани Клірішенко та ІРЦ, а потім всі дружньо частували смаколики. Настрій у всіх був чудовий, всіх єднала безмежна любов до наших дітей і рідної України.

Разом ми - нездоланна сила!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України