Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

День захисту дітей – чудове свято дитинства, день, що змушує нас серед щоденних турбот задуматися і подивитися на дітей, які поруч, на їхні проблеми та потреби. Причому не тільки власних дітей, адже, як говорить народна мудрість, чужих дітей не буває.

Такий девіз обрала для себе місцева підприємиця Олена Михальчук, що вирішила подарувати до міжнародного Дня захисту дітей дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, тепло свого серця та солодкі подарунки у власному магазині солодощів «Руден».

- Кожен повинен зробити для дитини свято. Ми, дорослі, робимо свято, щоби послухати дітей та інколи в них повчитися. Часто від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще! – прокоментувала власне рішення Олена Анатоліївна.

Отже, для отримання солодкого подарунку, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, 1 червня мають звернутись до магазину «Руден» (м.Козятин, вул. Героїв Майдану, 14, прим. 37), при собі мати свідоцтво про народження.

Як повідомили у службі у справах дітей Козятинської міської ради, до акції буде залучено 69 дітей даної категорії, які проживають на території Козятинської ТГ, в тім числі і вихованці дитячого будинку сімейного типу Маліновських Миколи Ілліча та Єлизавети Сергіївни. Усі пільгові категорії дітей будуть повідомлені у телефонному режимі про солодку акцію.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України