Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19
Почесна нагорода НОК України – для спортивного журналіста Володимира Сімачова

Спортивні журналісти – це партнери та друзі Національного олімпійського комітету України, які допомагають популяризувати олімпійський рух та інформують суспільство про найважливіші події з життя спорту, розповідають про досягнення наших атлетів та згуртовують усіх у підтримці національних збірних під час найважливіших міжнародних змагань.

За плечима Володимира Сімачова з Вінниччини – десятки, якщо не сотні, українських та міжнародних чемпіонатів, кубків та Олімпіад, про які він розповідав зі сторінок різних друкованих видань та ефірів радіостанції «Погляд».

Цьому ще передував власний досвід і професійна кар’єра у спорті: він є кандидатом у майстри спорту з легкої атлетики та настільного тенісу; на громадських засадах тренував молоде покоління з цих видів спорту; викладав у ДЮСШ «Колос». Серед його численних вихованців – Олег Белецький, який у свій час став першим в історії Вінниці майстром спорту з настільного тенісу.

Згодом реалізував себе як організатор заходів з масового спорту, диктор обласних, міських і відомчих змагань, а також авторитетний досвідчений спортивний журналіст.

Навіть у свої поважні 77 років Володимир Анатолійович займає активну життєву позицію та продовжує творчу діяльність. Є членом Асоціації спортивних журналістів України та співпрацює з олімпійським осередком Вінниччини.

У його скарбничці нагород є чимало відзнак різного ґатунку. За конкретні реалізовані проєкти був відзначений Подякою НОК України та став лауреатом Всеукраїнського журналістського конкурсу «Україна Олімпійська», який раніше проводив НОК України.

У поточному році Комісія НОК України «Преса та комунікації» вирішила клопотати перед НОК України про відзначення Володимира Сімачова почесною нагородою. Комісія НОК України з нагороджень розглянула клопотання та схвалила відповідне рішення. А виконком НОК України підтримав це рішення.

Відтак нещодавно, під час чергового засідання Комісії НОК України «Преса та комунікації», президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт та голова профільної Комісії Олександр Гливинський урочисто вручили Володимиру Сімачову Почесну грамоту НОК України та цінний подарунок із олімпійською символікою.

Вкотре вітаємо нагородженого та бажаємо довгих років життя й реалізації цікавих творчих проєктів задля популяризації фізичної культури та спорту!

За інформацією НОК України

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України