Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 15

Сьогодні окремим рішенням відновлено пільговий проїзд для всіх категорій пільговиків у міському автобусному рейсі №1. Нагадаємо, з минулого вівторка, 16 березня, пільгова одиничка була зупинена через посилення карантинних обмежень міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Також сьогодні після короткої тимчасової перерви (так само через протиепідемічні обмеження) вийшов у рейс за звичним графіком і автобус №4.

 

Разом із тим, УВАГА, на жаль, Козятинська громада продовжує залишатися у помаранчевій зоні карантинних обмежень.

Рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію продовжує зростати: наразі, за повідомленнями Козятинської ЦРЛ, хворих на COVID, що отримують лікування в умовах стаціонару, - 72, підозр на COVID у дорослих – 12, хворих з пневмоніями - 87. На кисневій терапії - 47 хворих (41- COVID, 3 - підозра на COVID, 3 - пневмонія), у тому числі один на ШВЛ та двоє на СРАР (хворі COVID). Пацієнтів з м. Вінниці та Вінницького району на ковідних ліжках - 5. На превеликий жаль, сьогодні знову у медичному закладі констатували смерть пацієнта: померла 57-річна жінка із підтвердженим COVID, що була госпіталізована 5 березня.

Як повідомляє Козятинський міжрайонний відділ лабораторних досліджень, за минулу добу підтверджено 28 нових випадків захворювання у мешканців Козятинської громади (22 – мешканці міста Козятин, 3 – села Титусівка, 2 – села Козятин та 1 – Махаринців), з яких троє дітей та один медпрацівник. Загалом же на Козятинщині (в усіх чотирьох ТГ разом) за добу зафіксовано 64 нових випадки, а від початку пандемії – 2079. На амбулаторному лікуванні продовжують знаходитися 354 мешканці Козятинської територіальної громади (631 з усього колишнього Козятинського району), 39 госпіталізовано лише за минулу добу.

 

На превеликий жаль, ці цифри – це не лише статистика, а реальні долі та життя людей – наших сусідів, родичів, близьких та знайомих. А тому зайвий раз наголошуємо: без нагальної потреби не виходьте з дому! Не наражайте своє життя та життя своїх близьких на небезпеку! Особливо це стосується людей похилого віку, що, як підкреслюють медики, знаходяться у групі ризику, адже, як правило, мають безліч хронічних вікових захворювань.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України