Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Система беезоплатної правової допомоги застосовує усі можливі способи аби розповісти громадянам про свою роботу. Тому інформування юристів на вуличних локаціях досі залишається актуальним і доступним шляхом донести населенню про правову допомогу.

Сьогодні, в центрі уваги юристок Козятинського бюро правової допомоги Аліни Бондарчук та Марини Лавренюк став міський сквер – одне з найбільш велелюдних місць міста.

Іноді такі інформування переростають у вуличне консультування окремих громадян. Кожен бажаючий мав нагоду отримати професійну консультацію правників з широкого кола практичних питань - від нововведень в оформленні субсидії до передачі спадкових прав та оформлення розлучення. 

У ході вуличного інформування також надані роз’яснення щодо основних загроз пов’язаних з торгівлею людьми та вживання заходів безпеки.

Крім того, козятинчани та гості громади проінформовані про роботу бюро правової допомоги. Консультування паралельно супроводжувалося поширенням інформаційних матеріалів: тематичних буклетів системи безоплатної правової допомоги.

Підвищуємо правову обізнаність жителів громади шляхом вуличного інформування
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України