Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного мешканця Хмільницького району за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

За даними слідства обвинувачений упродовж 2021-2022 років неодноразово здійснював збут наркотичних засобів - канабісу, обіг якого заборонено. Крім того, під час обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено наркотичні засоби, які обвинувачений зберігав з метою збуту.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

         

Хмільницька окружна прокуратура

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України