Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішов з життя чоловік, який своїми діями та вчинками, своєю силою духу виховав не одне покоління учнів. Вміло навчав їх мудрості та відповідальності, завжди підтримував та був наставником.

Євгеній Зіновійович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Він був не лише вчителем, а ще і другом для своїх учнів, завжди з посмішкою на вустах навчав любити спорт. Майже півстоліття Євгеній Зіновійович пропрацював вчителем фізкультури школи №5 та близько 40 років виховував майбутніх переможців з легкої атлетики у Козятинській міській дитячо-юнацькій спортивній школі і Спортивному товаристві «Локомотив».

Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Євгеній Зіновійович був дуже енергійною людиною, великим працелюбом, люблячим чоловіком та батьком.

Виконавчий комітет та депутатський корпус Козятинської міської ради висловлює співчуття з приводу передчасної смерті Вчителя з великої літери, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Євгенієм Зіновійовичем Віржанським. Також висловлюємо щире, глибоке співчуття дружині Надії Олександрівні та доньці Ірині.

Світла пам’ять про Євгенія Зіновійовича Віржанського завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України