Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

Привіт молодь Козятинщини! Ми підготували для Вас опитування, яке стосується саме Вас, щоб зрозуміти проблематику і розставити акценти розвитку молодіжної політики нашої громади.

Участь у цьому опитуванні є важливою для молоді Козятинської громади, оскільки це дає вам можливість вплинути на формування молодіжної політики і напрямків розвитку, які будуть спрямовані саме на ваші потреби та інтереси.

Ваші думки та пропозиції стануть цінною інформацією для прийняття важливих рішень та розробки програм, спрямованих на покращення умов для молоді у громаді.

Це також можливість для вас висловити свої погляди на те, які напрямки діяльності повинні бути пріоритетними. Ви можете визначити ті аспекти, які вважаєте найбільш важливими для свого особистого розвитку, створення проєктів та залучення до них. Ваші відповіді допоможуть зрозуміти, яким чином молодіжна політика може сприяти вашій самореалізації та розвитку талантів.

Відкритість та активна участь молоді в процесі прийняття рішень важлива для забезпечення її представництва та впливу на розвиток громади. Ваш голос має значення, і ви маєте можливість впливати на розвиток молодіжної політики Козятинської громади.

👉 Опитування знаходиться за посиланням: https://consult.e-dem.ua/0510500000

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України