Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Вже понад тиждень управлінням соціальної політики Козятинської міської ради проводиться опитування внутрішньо переміщених осіб шляхом анкетування. Хто ще не встиг взяти участь - млже це зробити до кінця поточного тижня, до 5 лютого. Після цього працівники управління опрацьовуватимуть результати для напрацювання полаьших напрямків роботи.

 

Онлайн-форма для опитування знаходиться за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXchBS8NFrROLDTMval1vuQuCKKp1hSaYSBS7OC7vNWGeWmg/viewform?usp=sf_link

 

Також всі бажаючі долучитись до опитування можуть заповнити паперові анкети, які знайдуть у роздрукованому варіанті за такими адресами:

- управління соціальної політики (вул. Незалежності, 57, каб №2);

- центр надання адміністративних послуг (вул.Незалежності, 57);

- міський будинок культури (вул. Героїв Майдану, 22);

- гуртожиток Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту (вул. Артура Венжика, 42 А);

- старостинські округи.

 

Мета опитування: проаналізувати рівень задоволеності та потреб громадян, що стали вимушеними переселенцями до Козятинської територіальної громади у зв’язку з військовою агресією російської федерації.

 

Отримана інформація з даного анкетування буде узагальнена та використана для розробки комплексу заходів, що дозволить вирішити питання, пов’язані з комфортною життєдіяльністю ВПО в межах громади.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України