Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Подяка нашим військовим, що ведуть наступальні дії та обороняють нас! 5 тижнів наша громада не має втрат, молимось за нашого військового, якого шукають. Віримо, що він живий та здоровий. 

 

Всі заклади освіти займаються виключно поточними ремонтами, держава сьогодні дозволяє займатись ремонтами лише господарським способом - викладачі, батьки та колективи самотужки цим займаються і ми їм щиро дякуємо! Наймаємо на роботу будівельників, для того, щоб вони проводили ці роботи. Дякуємо усім! Мова йде про поточні ремонти та ремонти укриттів.

 

Ніякого рішення стосовно форми навчання наших освітніх закладів не приймалось. Ми чекаємо рекомендацій від держави. По Закону про освіту є кілька варіантів навчання, але на даний час це поки не обговорюється.

Поточний ремонт доріг. У військовий час держава заборонила проводити поточний ремонт доріг без дозволу ОВА. Наша громада не має дозволу від Вінницької ОВА, тобто ми не можемо купувати ні гранвідсів, ні щебінь, ні проводити будь-яких ремонтих робіт. Управління ЖКГ оголосило тендери, якщо є компанії, які готові працювати без коштів. Чекаємо, можливо переможці з'являться і зможуть чекати дозволу від ОВА на перерахунок коштів і робити ремонти за рахунок власних ресурсів.

 

З бюджету міської громади було виділено 5 млн. грн. на проведення ремонту доріг обласного значення. По селу Сигнал роботи вже почались, будуть доведені до Кордишівки, в зворотну сторону Іванківець. Буде проведений поточний ремонт від військової частини до Залізничного, і ця дорога теж до Махаринець.

Ми пішли в співфінансування доріг 50 на 50. Громада дає 5 млн.грн, і ще 5 млн. грн дає ДП Служба місцевих автомобільних доріг.

Маємо надію, що Калинівський автодор закінчить дороги швидко.

Самостійно наше підприємство не може робити ці роботи, особливо у військовий час. Тому чекаємо.

 

Слава Україні! Слава Богу!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України