Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 12

Слава Україні! Бажаю усім здоров'я! 

В першу чергу, велика подяка усім військовим, що ведуть наступальні та оборонні дії ! Дякую вам, що рухаєте нашу країну до Перемоги! 

Дякую велике волонтерам, що за різними направленнями займаються допомогою для внутрішньо переміщених осіб та для військових! 
Дякую, що допомагаєте нашому територіальному батальйону. Я постійно в себе на сторінці виставляю інформацію про збір для ГО "Козятинська нова громада" в особі Сергія Сиваківського та Ольги Шостак. Долучайтесь до збору! Це ті речі, які терміново потрібні нашим хлопцям.

 Хочу сказати кілька слів за приймальне відділення лікарні. Це екстренне відділення невідкладної медицини, воно працює цілодобово. До нього приходять пацієнти планові за направленням або ургентні випадки. Там постійно чергують лікарі, лікарі екстренної медицини. 24/7 там працює апаратура, КТ та рентген. Якщо у вас є якісь екстренні випадки, звертайтесь. Також працює хірургія одного дня.

Хочу донести також інформацію, вона не дуже позитивна. У 2019 році депутатським корпусом було прийнято рішення про ліквідацію КП "Відродження". Підприємство мало колосально великі борги по з/п, була кредиторська заборгованість за матеріали, по світлу і по податках. Заборгованість по податках залишилась, це біля близько 2 млн. грн ПДВ. 
Міська рада була в судах з податковою інспекцією. Спочатку судились із "Відродженням". На ньому вже не було ніякого майна. Майно було міської ради, і воно було перенесено на інші підприємства. Але, на жаль, ми програли суди, і міська рада як засновник має відповідати за борги своїх підприємств. 
І за ліквідацію КП "Відродження", за наявність заборгованості за ПДВ ми маємо заплатити 2,5 млн. грн. Нам досить важко віддати ці кошти під час військових дій, бо є бюджет виконання і надважливі цілі. Ті всі рішення, які були прийняті кожен депутатський корпус намагався створити підприємство і закрити його. У нас сьогодні в процесі ліквідації 4 підприємства, інших ми створювати не будемо. 

Одне підприємство, яке в нас є це "Чисте місто" і воно надає всі послуги, а також всі роботи, які замовляють. Дякуємо їм за те, що вони працюють. Жодної фінансової підтримки ми їм не надавали, єдине, що на цій сесії було прийнято рішення про виділення 5 млн.грн для поповнення статутного фонду, тому, що є крайня необхідність у покупці навантажувача і основних засобів, які будуть потрібні для роботи у зимовий період.

Важко, що це рішення програне міською радою, і ми маємо розрахуватись за борги. 

Гарного вечора! Слава Україні! Слава Богу!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України