Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10

✅ Оперативна інформація на 1 серпня 2023 року.

Найголовніше це подяка нашим військовим, які боронять нашу країну, ведуть наступальні дії та дають нам можливість працювати та виховувати дітей.

Всі служби працюють на своїх місцях та виконують поставлені задачі. Ведеться підготовка до нового навчального року, виконуються ремонтні роботи по закладах освіти, культури та медицини.

Обидві лікарні функціонують в повному обсязі та приймають пацієнтів. В котре нагадую, що жодна лікарня НЕ зачиняється.

Кожен пацієнт, який потребує певних ліків може взяти участь в програмі «Доступні ліки» та безкоштовно, або з невеликою доплатою отримати ліки, варто лише звернутися до свого сімейного лікаря.

Також хочу наголосити на тому, що КП «Чисте місто» виконує свою роботу та турбується про чистоту в нашій громаді, тому прошу укладати договір про вивіз сміття та вчасно сплачувати за послуги.

Вчора відбулася позачергова сесія, на якій було проголосовано за 4 питання з 5. Одне питання, яке стосується фінансування в/ч в нашій громаді, на жаль, більшість депутатів не підтримали.

Військові питання та допомога нашим захисниками стоїть зараз на першому місці тому маю надію, що депутати дослухаються та все-таки проголосують за таке важливе та нагальне питання.

Сьогодні указом Президента України за самовіддані дії та мужність, виявлені при захисті України було нагороджено нашого загиблого Героя Москаля Артема Олександровича, та його родині було вручено орден «За мужність ||| ступеня» (посмертно). Пишаємося нашим Захисником та дякуємо за його подвиг.

Бажаю здоровʼя та мирного дня! Слава Україні!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України