Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 88

Депутатський мандат та разом із ним повноваження депутата міської ради Олександра Леонідівна отримала від голови Козятинської міської територіальної виборчої комісії Наталії Заєць 4 березня.

Можливим це стало через заяву про відмову від депутатського мандату Тетяни Катерезюк.

- До Козятинської міської територіальної виборчої комісії Хмільницького району Вінницької області 1 березня надійшла заява про відмову від депутатського мандату від депутата Козятинської міської ради Катерезюк Тетяни Миколаївни у зв’язку із призначенням її на посаду, що являється несумісною з виконанням депутатських повноважень (староста Козятинського старостинського округу), до якої надано засвідчену копію рішення 6 сесії Козятинської міської ради 8 скликання від 26 лютого 2021 року, - пояснила Наталія Михайлівна. - Тетяна Катерезюк була обрана депутатом Козятинської міської ради по єдиному багатомандатному виборчому округу за єдиним виборчим списком Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана».

Згідно п.4 ч.1 ст.5 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад» повноваження депутата місцевої ради припиняються достроково за наявності законних підстав, засвідчених офіційними документами.

Відповідно до ч.1 ст.284 Виборчого кодексу України у разі дострокового припинення повноважень депутата на підставах і в порядку, передбачених Конституцією та Законами України, за рішенням виборчої комісії депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати у відповідному територіальному або єдиному виборчому списку від цієї організації партії у порядку, передбаченому частиною п’ятою статті 283 цього Кодексу.

Наступним за черговістю кандидатом, включеним до єдиного виборчого списку Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» є Пилипюк Олександра Леонідівна.

P.S. У фотокаруселі - Постанови Козятинської міської територіальної виборчої комісії про визнання обраним депутатом Козятинської міської ради Пилипюк О.Л.

Олександра Пилипюк – новий депутат Козятинської міської ради
Олександра Пилипюк – новий депутат Козятинської міської ради
Олександра Пилипюк – новий депутат Козятинської міської ради
Олександра Пилипюк – новий депутат Козятинської міської ради
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України