Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 89

Відповідно до частини 10 статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» з метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення керівника комунального підприємства охорони здоров’я, що діє в організаційно-правовій формі комунального некомерційного підприємства, розпорядженням міського голови від 25.06.2021№ 281-р «Про прийняття рішення про проведення конкурсу» прийнято рішення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської міської ради.

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора, умови проведення конкурсу, вимоги до кандидатів будуть розміщені на сайті Козятинської міської ради після формування повного складу конкурсної комісії.

 

P.S. У причіпному файлі – розпорядження міського голови від 25.06.2021№ 281-р «Про прийняття рішення про проведення конкурсу».

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України