Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14
Оголошення про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Козятинської міської територіальної громади

Проєкт розробляється у відповідності до пункту 1 частини другої статті 26 Закону України “Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».

Місцевий план управління відходами - документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

    Інформуємо, що для розробки місцевого плану управління відходами Козятинської міської територіальної громади необхідно утворити робочу групу з питань розроблення місцевого плану управління відходами Козятинської  міської  територіальної громади.

     Пропозиції щодо включення кандидатур до складу робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості прохання надсилати на адресу: 22100 Вінницька область м. Козятин вул. Грушевського буд.23 каб.13 (управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради), електронна адреса: jkg@komr.gov.ua

Строки подання пропозицій: до 25 квітня 2024 року.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України