Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 161

Триває двомісячних з благоустрою та санітарної очистки Козятинської територіальної громади, що розпочався 15 березня і продовжуватиметься до 15 травня.

Весняне прибирання розгортається щодня, громадяни міста та сіл активно долучаються до оголошених робіт, дружно працюючи у подвір’ях будинків та на прибудинкових територіях, згортають минулорічне листя та опале галуззя дерев на купи і… залишають ці купи зібраного сміття на тротуарах чи біля сміттєвих баків.

Після такого прибирання працівники комунального підприємства «Чисте місто» мусять вдруге прибирати і вивозити вже одного разу зібране сміття.

Змінити та переформатувати цей процес у більш конструктивну роботу без особливих затрат розпорядилася Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва: від цього тижня за попередньою домовленістю із КП «Чисте місто» у подвір’я будинків виставлятиметься причіп, куди мешканці, що проводять суботник з прибирання та благоустрою території, зможуть викидати сміття. Навантажений самими мешканцями будинків причіп після завершення робіт забиратиметься трактором для вивезення зібраних відходів на сміттєзвалище.

Для економії часу і роботи комунальників прохання домовлятися про роботи з прибирання із сусідніми ОСББ, аби причіпом мали змогу скористатися мешканці декількох сусідніх будинків.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України