Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 68

Надаю офіційну відповідь на звернення педагогічного колективу та батьків учнів КЗ «Ліцей No1 ім. Т.Г. Шевченка Козятинської міської ради»: 

3 метою створення належних умов для начально-виховного процесу, безпечного освітнього середовища, збереження здоровʼя учнів та колективу закладу освіти, питання капітального ремонту даху ліцею No1 було в пріоритеті фінансування на 2023рік.

Купівля матеріалів була профінансована в 2022 році, фінансування капітальних видатків держава зупинила в 2022 році. Капітальний ремонт даху закладу включено до Програми будівництва (реконструкції, капітального ремонту) обʼєктів комунальної власності Козятинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

Фінансування проєкту планувалося з розподілення вільних залишків бюджетних коштів Козятинської міської ради, які утворилися станом на 01.01.2023 р.

Однак на 32 сесії 8 скликання, яка відбулась 17.02.2023 року проект рішення не знайшов підтримки серед депутатів, а у всі інші рази, коли мною призначались позачергові та чергові сесії міської ради, засідання не відбувались через відсутність кворуму, через неявку частини депутатів до сесійної зали, не підключення в режимі онлайн депутатів. Питання неодноразово включалися в порядок денний, а саме 32 сесії (17.02.2023 р.), 33(п) сесії 03.03.2023 року,14.03.2023р., 28.04.2023 року.

Це стало основною причиною відсутності фінансування (виділення коштів) на капітальний ремонт даху КЗ «Ліцей No1 ім. Т.Г. Шевченка Козятинської міської ради» та розгляду ряду важливих питань для Козятинської міської територіальної громади.

Висловлюємо сподівання, що депутати Козятинської міської ради усвідомлюють відповідальність, нагальність та важливість вирішення даного питання та підтримають дане питання на найближчій сесії.

Дякуємо за ваше розуміння і підтримку.

Міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України