Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

З наступного навчального року п’ятикласники нашої громади будуть навчатися за програмами Нової української школи. Це нові виклики для учителів, які викладатимуть у цих класах.

Наразі педагоги всієї України обирають модельні навчальні програми та підручники, за якими будуть працювати у 5 класі 2022-2023 н.р. Саме з цією метою 16 лютого на базі КНЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Козятинської міської ради Вінницької області» консультант КУ КЦПРПП Надія Терпило зібрала засідання за «круглим столом» учителів технологічної освітньої галузі. Надія Іванівна опрацювала з присутніми Державний стандарт базової середньої освіти, який для кожної освітньої галузі описує мету і вимоги до обов’язкових результатів навчання учнів. Присутні переглянули презентацією підручників, модельних навчальних програм, посібників, яку підготував учитель трудового навчання ОКЗ «Ліцей Козятинської міської ради» Руслан Хринюк. Учителі обговорили рекомендовані МОН програми, підручники, які надають широку можливість вибору навчальних модулів з урахуванням актуальних потреб, кадрових та матеріально-технічних ресурсів закладів освіти, а також інтересів, можливостей і здібностей учнів.

Підсумовуючи роботу засідання, учителі відзначили актуальність теми, запропонували і надалі систематично зустрічатись у форматі «круглого столу» з метою обміну досвідом щодо практичного впровадження Державного стандарту.

Обговорювали впровадження Державного стандарту базової середньої освіти
Обговорювали впровадження Державного стандарту базової середньої освіти
Обговорювали впровадження Державного стандарту базової середньої освіти
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України