Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 36

Як неодноразово зауважували гості цьогорічного свята Дня народження Козятина та й сама очільниця міської громади Тетяна Єрмолаєва, молодь і діти – це та рушійна сила, яка вже є запорукою майбутнього нашого міста, громади, України загалом. Як же не вшанувати новонароджених мешканців міста, які матимуть той самий День народження, що і Козятин.

Як ми вже згадували не раз, історія міста Козятин ведеться від 7 липня 1874 року, коли робітниче селище Козятин було віднесено до категорії містечок Бердичівського повіту Київської губернії. Тому вітали новонароджених діточок саме цього дня, вірніше, вітання та побажання щасливої долі малюкам приймали їхні батьки.

Цьогоріч міська громада поповнилася двома хлопчиками. Іванко народився у сім’ї Сергія та Марини Гайдученко, що мешкають у селі Кордишівка. Молода сім’я Юрій та Олена Ничипоруки з Козятина радіють з народження первістка – сина Олексія. Також 7 липня у Козятинському пологовому відділенні народилась ще одна дівчинка – Вікторія – у родині Романа та Наталії Михайлівських-Приманчук, мешканців села Самгородок (сусідня територіальна громада).

Трьох татусів, що, поки матусі із малятками ще у лікарні, відповідають за усю сім’ю, привітала теплими словами вітань та гарними подарунками міський голова Тетяна Єрмолаєва. Тетяна Миколаївна побажала щасливої долі діткам, а їхнім батькам – радості від успіхів дітей.

Новонароджені – продовження новітньої історії міста Козятин
Новонароджені – продовження новітньої історії міста Козятин
Новонароджені – продовження новітньої історії міста Козятин
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України