Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 39

За повідомленням начальника Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксани Бортняк, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, ЦНАП почав використовувати для ідентифікації особи та отримання адміністративних послуг електронні паспорти у додатку «Дія», адже е-паспорт у «Дія» є цифровим аналогом паперових документів. Окрім того, застосовуються копії інших цифрових документів, які скануються через QR-код сканеру в застосунку «Дія», а саме: ідентифікаційні номери, свідоцтва про народження дітей, довідки внутрішньо переміщеної особи.

 

Шеринг – це новітній спосіб надання копій цифрових документів, який збільшить ефективність роботи ЦНАПу і скоротить час на обробку та перевірку документів заявників.

Для шерингу документів в приміщенні ЦНАП розміщено QR-код у місці контакту з відвідувачами.

Для передавання копії цифрового документа відвідувач сканує QR-код (рекомендовано використовувати сканер QR-коду в мобільному застосунку Дія).

У мобільному застосунку Дія відвідувач має підтвердити передавання даних про себе. Дія автоматично сформує чернетку листа з копіями цифрових документів із електронною адресою ЦНАП у полі вводу отримувача листа. Відвідувачу потрібно буде натиснути «Надіслати» у своєму поштовому клієнті. Відвідувач підтверджує та надсилає копію цифрового документа на електронну пошту ЦНАПу.

 

Отримуйте послуги комфортно!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України