Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Покоління дітей, народжених у часи Революції Гідності, вже пішло до школи. Ті, хто у 2014 році були першачками, незабаром стануть студентами. Надзвичайно важливо, яке уявлення про події Майдану має нова генерація української молоді. Адже більшість із них особисто не знає або ж майже не пам'ятає, що відбувалося у ті дні.

"Люди створюють історію" – освітнє відео про Майдан і Небесну Сотню насамперед орієнтоване на школярів. Адже історії розповідають школярі-свідки тих подій. Воно також стане помічником для вчителів та батьків у збереженні пам’яті про Героїв Небесної Сотні та всіх учасників нашої Революції. Відеоролик змальовує історію, що допоможе сформувати цілісне уявлення про значення і цінності Революції Гідності. Розповість, що спонукало українців вийти на Майдан, яких змін зазнала їхня свідомість і як події вплинули на майбутнє України.

Відео створила компанія "WhiteMovie production" на замовлення Національного музею Революції Гідності.

Інші відеоролики про Героїв Небесної Сотні від Національного музею Революції Гідності можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=YI9hshaprWE&list=PLC-zkopgZenZrwfyBcYnu3...

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України