Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Цього дня, 9 років назад сталися кровопролитні події на Майдані Незалежності, які назавжди увійшли в нашу історію.
Перші жорстокі сутички почалися 19 січня 2014 року на вулиці Михайла Грушевського. Активісти були обурені прийнятими Верховною Радою «диктаторськими» законами, які суттєво обмежили право громадян на протести, і тоді ж вперше підпалити автомобільні шини та створити димові завіси. Поліція застосувала помпові рушниці, водомети, світло-шумові гранати, сльозогінний газ і травматичну зброю.

Цьогоріч особливо важливо згадати, що боротьба за право жити в справжній європейській країні почалася на Майдані та продовжилася російсько-українською війною. Саме подвиг Небесної сотні надихнув тисячі українців на боротьбу проти зовнішньої агресії. Завдяки їхній жертовності ми маємо унікальну можливість зробити цю країну кращою. Тільки об’єднавшись, ми зможемо вижити та зберегти нашу землю. 

Пам’ятаємо кожного, хто поклав своє життя за Україну, її цінності та майбутнє, а також тих, хто бореться і досі з агресором.
Як би важко не було, яке б випробування не випало на нас, ми твердо віримо, що попри труднощі та виклики ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України