Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 6

Наш земляк, Віталій Мартинюк уже 4 роки боронить Україну у складі 40-ї окремої артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта Збройних Сил України.

➡️ Нещодавно, в січні 2023 року, Віталія було вшановано нагородою від Головнокомандувача Валерія Залужного почесною відзнакою “Сталевий хрест” яка надається за командування на полі бою. Це не перша нагорода, що її отримує Віталій, ще минулого року, він також отримав нагороду “За зразковість у військовій службі”, а також почесну відзнаку від командира 40-ї ОАбр.

➡️ Віталій прийшов в Збройні Сили 2019 року звичайним солдатом і за короткий термін зміг дослужитися до звання молодшого сержанта, отримати посаду командира гармати, а потім і командира відділення, на які зазвичай призначають офіцерів.

✅ Зараз Віталій Мартинюк продовжує виконувати бойові завдання на найважливіших відтинках фронту разом з розрахунком своєї гармати. Злагоджені та ефективні дії наших артилеристів призводять до великих втрат ворога в техніці та живій силі.

💪Ви можете щоденно бачити зведення Генерального штабу, про втрати росіян, є в цих цифрах і частка Віталія і його побратимів.

🇺🇦 А доки такі хоробрі люди як наш земляк захищають Україну, ми повинні підтримувати Збройні Сили і памʼятати завдяки кому можемо жити у вільній країні!

Наш земляк, Віталій Мартинюк уже 4 роки боронить Україну
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України