Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 51

Ця розхожа фраза якнайкраще підходить до події, на яку хочемо звернути увагу: на засіданні виконавчого комітету міської ради міський голова Тетяна Єрмолаєва вручила Почесні грамоти Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної Ради двом добровольцям – Миколі Мусійчуку та Сергію Терещуку, якими хлопці були нагороджені до Дня українського добровольця (маємо такий день вшанування у календарі пам’ятних та святкових дат України 14 березня).

От тільки якщо грамота Сергію Миколайовичу датована березнем 2021 року (і тільки напередодні її передали з Вінниці), то відзнака Миколи Петровича підписана керівниками Вінниччини ще у березні 2020 року – грамота чекала свого Героя рік. Справа в тому, що саме рік тому – у березні 2020 року – на державному рівні розпочався карантин у зв’язку із оголошенням ВООЗ пандемії коронавірусної хвороби. В Україні, як і у інших країнах, зупинили сполучення між містами – герой-доброволець залишився без обласної грамоти, хоча і документ, і грошова відзнака були виписані.

Однак, не буває так, що відзнака не знаходить свого адресата – у цьому зайвий раз мали можливість переконатися члени виконавчого комітету, які підтримали оплесками нагороджених добровольців.

- Ще раз, користуючись нагодою, хочу висловити вдячність вам та у вашій особі усім нашим захисникам-добровольцям, що є прикладом справжньої чоловічої відваги, мужності та сміливості, адже саме добровольці першими стали на захист незалежності нашої держави, першими зустріли російського окупанта у бою на східних кордонах України – звернулась до нагороджених міський голова Тетяна Єрмолаєва.

Нагорода знайшла своїх Героїв!
Нагорода знайшла своїх Героїв!
Нагорода знайшла своїх Героїв!
Нагорода знайшла своїх Героїв!
Нагорода знайшла своїх Героїв!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України