Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

Слід зауважити, що такої програми у міській раді ще не приймали ніколи. Своєрідна новинка стала реальністю для Козятина, позаяк тепер Козятинська громада – це, окрім міста, ще й 16 сіл, до навчальних закладів яких необхідно організовувати підвіз учнів. Разом із тим, необхідне технічне обслуговування та поточний чи й іноді капітальний ремонт автобусів, оновлення парку шкільних автобусів.

З огляду на вказані причини та з метою організації регулярного безоплатного підвезення до місць навчання і додому учнів закладів загальної середньої освіти, позашкільних й дошкільних закладів, педагогічних працівників до місця роботи та у зворотному напрямку, забезпечення екскурсійного обслуговування учнівської молоді, її участі в конкурсах, спортивних змаганнях, спартакіадах, олімпіадах, фестивалях, заходах районного, обласного та Всеукраїнського рівнів, депутати міської ради після активного обговорення та врахування усіх деталей, прийняли програму «Шкільний автобус» на 2021 рік (текст Програми можна знайти у причіпному файлі).

 

До слова, на цій же сесії депутати погодили ще одне вагоме для освітянської галузі сучасної Козятинської громади рішення: про передачу із загального фонду до бюджету розвитку (спеціальний фонд) 881 тисячі гривень на співфінансування із обласним бюджетом видатків на купівлю шкільного автобуса для підвозу дітей до опорного закладу освіти Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс І-ІІІ ст. ліцей-школа» Козятинської міської ради.

На черговій сесії міської ради одноголосно затвердили Програму «Шкільний автобус» на 2021 рік
На черговій сесії міської ради одноголосно затвердили Програму «Шкільний автобус» на 2021 рік
На черговій сесії міської ради одноголосно затвердили Програму «Шкільний автобус» на 2021 рік
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України