Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17

Сучасний учитель, плануючи освітню діяльність, повинен інтегрувати в роботу концептуальні засади виховання відповідно до реформ. Роль педагога-організатора полягає в допомозі, пораді, співпраці.

10 вересня у залі засідань управління освіти та спорту Козятинської міської ради відбулась зустріч професійної спільноти педагогів-організаторів з теми «Організація роботи педагога-організатора у 2021/2022 н.р.».

М. Ясінська, консультант КУ «Козятинський Центр професійного розвитку педагогічних працівників», ознайомила присутніх з низкою нормативно-правових документів, які регламентують виконання роботи зазначеної категорії педагогічних працівників.

Також акцентувала увагу учасників засідання на організації виховних заходів, які відповідають вимогам Нової української школи. Порадила створювати план роботи з дотриманням компетентнісного підходу та врахуванням ідей сучасної виховної системи.

Педагоги опрацювали циклограму роботи та обговорили пріоритетні напрямки щодо здійснення виховного процесу в поточному році.

Мистецтво виховання обговорили із педагогами-організаторами
Мистецтво виховання обговорили із педагогами-організаторами
Мистецтво виховання обговорили із педагогами-організаторами
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України