Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 25

Сьогодні, в день пам’яті Небесної Сотні, мали можливість провести молитовний сніданок зі священнослужителями наших церков.

На зустрічі обговорювалася подальша співпраця та залученість представників духовенства до громадських і суспільних проєктів.

Одним з ключових питань було зміна формату та часу молитовного віча, яке, як ви знаєте, проходить щонеділі в міському будинку культури. Основним було саме доповнення молитовного віча історико-культурною інформацією, що дозволить познайомити громадян з видатними українцями, які зробити свій внесок у становлення нації.

Важливо! З березня місяця буде змінено день та час проведення молитовного віча. Зустріч проходитиме щосуботи о 17.00.

Також гострим питанням постало вшанування наших героїв, а саме участь жителів громади у траурному мітингу. Закликаємо наших мешканців віддавати шану і проводжати в останню дорогу Воїнів-Героїв, які віддали життя за кожного з нас. Десятки тисяч людей повинні, стоячи на колінах, зустрічати тих, хто боровся і загинув за нашу свободу та життя.

Панотці активно обговорювали та пропонували викладати в закладах освіти християнську етику як предмет або як факультативи. Це дозволило б нашим дітям стати більш обізнаними у моральних і духовних орієнтирах.

Міський голова Єрмолаєва Тетяна Миколаївна, зі свого боку, обіцяла створити та надати графіки заходів, їх погодження та всіляку підтримку у проведенні.

 

Молитовний сніданок
Молитовний сніданок
Молитовний сніданок
Молитовний сніданок
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України