Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 18

Вчора, з нагоди Дня місцевого самоврядування, в міській раді Козятина відбулася зустріч з лідерами шкільного самоврядування. З молоддю працювали Міський голова Тетяна Єрмолаєва, секретар міської ради Ірина Репало,  головні структури виконавчих органів,  представники громадських організацій. 

Метою зустрічі було ознайомлення молоді з принципами роботи місцевого самоврядування, а також залучення її до активної участі у житті громади.

Спочатку учасники зустрічі отримали теоретичні знання про структуру, повноваження та обов'язки місцевої влади, основні функції, стратегію розвитку. Вони дізналися, як обираються депутати та секретар міської ради, як відбувається сесія та деталі голосування.

Після теоретичної частини зустрічі старшокласники були розділені на чотири групи. Кожна група отримала завдання створити власну громаду, враховуючи її розташування, особливості території та кількості населення.

Діти з ентузіазмом взялися за роботу. Вони обговорювали, якою буде їхня громада, які будуть її основні проблеми та пріоритети розвитку.

Після обговорення проєктів була організована екскурсія по міській раді, де діти могли відчути себе в ролі міського голови, посадових осіб та керівників.

Вважаю, що такі зустрічі з молоддю є важливими для розвитку місцевого самоврядування. Вони допомагають молодому поколінню краще зрозуміти, як працює місцева влада і як вони можуть брати участь у її діяльності.

Упевнена, що ці діти в майбутньому стануть активними громадянами та будуть брати участь у розвитку своєї громади.

Дякую молоді за їх енергію, зацікавленість та щирість!

Молодь Козятина творить майбутнє громади
Молодь Козятина творить майбутнє громади
Молодь Козятина творить майбутнє громади
Молодь Козятина творить майбутнє громади
Молодь Козятина творить майбутнє громади
Молодь Козятина творить майбутнє громади
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України