Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 189

Мобільний сервісний центр МВС (МСЦ МВС) декілька років чотири рази на місяць приїздив у Козятин (позаяк у місті немає стаціонарного сервісного центру МВС), поки у березні 2020 року країна не закрилася на кількамісячний локдаун у зв’язку із пандемією COVID-19.

Відтоді пройшов майже рік і вчора вперше після такої тривалої перерви пересувний сервісний центр завітав на запит міської ради до Козятина.

У мобільному центрі за допомогою сучасного обладнання, як і раніше, працюють та обслуговують громадян два адміністратори та експерт, який проводить огляд транспортних засобів.

Нагадаємо, мобільний сервісний центр МВС надає громадянам найбільш затребувані послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей у віддалених районах області. Громадяни мають подати заявки на отримання означених послу до міського Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), після чого вони опрацьовуються у пересувному сервісному центрі МВС.

 

Вчора, як і завжди раніше, клієнтів біля пересувного буса вистачало. На 17 годину було здійснено 10 операцій з реєстрації і перереєстрації транспортних засобів та 12 з заміни посвідчень водія без іспитів. Крім того, було надано 42 консультації та роз’яснення з питань роботи сервісних центрів МВС та тих конкретних запитань, які цікавили громадян. Також фахівці сервісного центру прийняли 16 запитів про відсутність судимості.

Всі, хто отримав послуги в МСЦ та відповіді на свої запитання, були задоволені та вдячні працівникам виїзного сервісу.

 

Отже, таким чином плідна співпраця Центру надання адміністративних послуг міської ради і регіонального мобільного сервісного центру МВС України Вінницької області продовжується! Відтепер такі виїзди мобільного сервісного центру, як і раніше, традиційно, плануються Регіональним сервісним центром МВС у Вінницькій області щосереди.

 

Слідкуйте за оголошеннями на офіційному сайті Козятинської міської ради та на сторінці у мережі Фейсбук «Козятинська міська ТГ».

Мобільний сервісний центр МВС вперше здійснив виїзд до Козятина після карантинної перерви
Мобільний сервісний центр МВС вперше здійснив виїзд до Козятина після карантинної перерви
Мобільний сервісний центр МВС вперше здійснив виїзд до Козятина після карантинної перерви
Мобільний сервісний центр МВС вперше здійснив виїзд до Козятина після карантинної перерви
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України