Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 44

У червні 2021 року до міського голови звернувся Генеральний директор компанії «СОКА Україна» Жилль Жерар Серро щодо надання дозволу на проведення благоустрою території, прилеглої до вказаного підприємства.

Підприємство планує провести ремонт тротуару з розширенням його на 10 см та встановленням нового бордюру, а також озеленити прилеглу територію уздовж огорожі по вул. Довженка.

Для погодження запиту, для повноцінного врахування усіх можливостей та особливостей місцевості на місце виїхала працювати комісія міської ради у складі головного спеціаліста управління ЖКГ, начальника відділу архітектурно-будівельного контролю (процес роботи комісії можна побачити на фото біля допису). Питання опрацьовувалося з огляду на рекомендації та стандарти Державних будівельних норм В.2.3-5:2018 «Вулиці та дороги населених пунктів», а також Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 року №105.

Учасниками комісії робились заміри тротуарної частини, дороги, частини території, де мають висаджуватись молоді дерева. У результаті складено акт, який став частиною проекту рішення виконавчого комітету. Рішення «Про надання дозволу на проведення благоустрою території, прилеглої до ТОВ «СОКА Україна» по вулиці Довженка» 23 червня було ухвалено на черговому засіданні виконкому міської ради.

 

Тож, підприємству надано дозвіл відновлення та розширення існуючого тротуару до 175 см, встановлення нового бордюру. Протяжність тротуару після виконання робіт становитиме 118 м.

Рекомендовано при висадженні  молодих дерев уздовж бетонної огорожі підприємства підбирати породи дерев стійкі до загазованості, задимленості, пилу (клен гостролистий і сріблястий, липа дрібнолиста і широколиста). Разом із тим, у рішенні виконкому підприємство зобов’язали доглядати за висадженими зеленими насадженнями до приживлення та своєчасно здійснювати формування крони дерев.

Місто може змінити ся на краще тільки завдяки старанням та бажанню кожного мешканця, у тому числі і підприємців!
Місто може змінити ся на краще тільки завдяки старанням та бажанню кожного мешканця, у тому числі і підприємців!
Місто може змінити ся на краще тільки завдяки старанням та бажанню кожного мешканця, у тому числі і підприємців!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України