Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 0

✅ Відвідала дитячий садочок №1 і хочу поділитися з вами оновленнями, які там відбулися.

Недавно в садочку була замінена система каналізації та майже уся система водопостачання. Крім того, обладнання на котельні було оновлено, і якщо є електроенергія, тепло залишається доступним. Проте, продовжуються ремонтні роботи, щоб забезпечити безперебійну роботу усіх систем.

Плануються ремонтні роботи в харчоблоку.

Також, одна з найбільших проблем - протікання даху та потреба у енергомодернізації приміщення - залишається актуальною. Щорічне «латання» даху не дає результатів, лише збільшує витрати. Ми запропонували депутататам виділити кошти на проектну документацію, але наразі ця ініціатива не отримала достатньої підтримки.

🔰 Сьогодні в країні прийняті європейські стандарти енергомодернізації приміщень. Зараз період підготовки документів з подальшим прийняттям участі в державних і міжнародних програмах і грантах.

Але тут ми відстаєм, за останні десяток років не термомодернізовано жодне приміщення. Наші кошти йдуть в «трубу» котелень.

Продовжуємо працювати, щоб забезпечити нашим дітям найкращі умови для навчання та розвитку. Ми зосереджені на забезпеченні безперебійної роботи всіх систем та розв'язанні проблем, які ще залишилися.

Міський голова відвідала дитячий садочок №1
Міський голова відвідала дитячий садочок №1
Міський голова відвідала дитячий садочок №1
Міський голова відвідала дитячий садочок №1
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України