Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 12

✅ Взяла участь у складі делегації Асоціації міст України у роботі Конгресу відбудови України 21-22 вересня 2023 року у м. Познань.

Конгрес проходив під гаслом відбудови України «Спільне майбутнє».

У рамках заходу форуму відбулась презентація проєкту «Мости довіри 2.0». До присутніх звернувся Виконавчий директор «Асоціації міст України» Олександр Слобожан, який подякував польським муніципалітетам за підтримку та наголосив на важливості співпраці та руху в Європейський Союз, закликав боротися з російською пропагандою та наративами.

🤝 Панелі, виступи, дискусії, знайомства. Співпраця з польськими муніципалітетами, це не просто укладання угоди про партнерство, а напрацювання спільних проєктів. Продовжуємо роботу з громадою Серадз над реалізацією нашого проєкту - індустріального парку. Долучилась до обговорення, розповіла про потреби своєї громади та важливість міжмуніципального партнерства.

Практично на кожній панелі учасники наголошували на важливості реформи з децентралізації й неприпустимості її згортання. Голос місцевого самоврядування має бути почутим і жодне рішення для місцевого самоврядування не може бути прийняте без місцевого самоврядування!

Сподіваємося, що ніхто не зможе завадити тісним взаєминам наших держав, які перевірені часами війни 🇺🇦🇵🇱

Міський голова Тетяна Єрмолаєва взяла участь у складі делегації Асоціації міст України у роботі Конгресу відбудови України 21-22 вересня 2023 року у м. Познань
Міський голова Тетяна Єрмолаєва взяла участь у складі делегації Асоціації міст України у роботі Конгресу відбудови України 21-22 вересня 2023 року у м. Познань
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України