Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 54

Традиційно, на прийом завітало декілька десятків громадян із різними особистими та громадськими проблемами, вирішення яких, на думку запитувачів, потребує участі очільниці громади.

 

Зокрема, протягом зустрічі громадянами озвучувалися питання підвезення учнів до навчальних закладів шкільними автобусами. Проблема виникла цього навчального року із дорогою до школи учнів старших класів школи №6, яка відтепер не має старшої ланки і діти, що вирішили отримати повну середню освіту, змушені добиратися до інших навчальних закладів у Козятині. Шкільного автобуса, що забезпечив би підвезення учнів із Залізничного до міських шкіл, у автопарку управління освіти міської ради немає. Однак є можливість компенсувати проїзд старшокласників рейсовим автобусом перевізнику, що відповідає за маршрут із Козятина-ІІ до центру міста. Передбачається, що облік такого пільгового (безкоштовного) перевезення учнів та педагогічних працівників вестиметься за спеціальними проїзними та щоденними квитками. Проект відповідного рішення буде винесено на розгляд депутатів міської ради 8 скликання на завтрашнє сесійне засідання.

 

Говорили із міським головою мешканці громади і про одноразову фінансову допомогу з міського бюджету об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку громади. Нагадаємо, ще 24 грудня 2020 року на 3 сесії міської ради 8 скликання депутати ухвалили Програму про надання одноразової допомоги ОСББ на 2021 рік, згідно якої КОЖНИЙ орган самоорганізації мешканців будинку (ОСББ, ЖБК, ОСН) має право на фінансову підтримку з міського бюджету для ефективного утримання житлових будинків мешканцями, покращення умов проживання, для забезпечення ремонту тощо. Програмою передбачений певний порядок отримання такої допомоги, умови, процедура та звітність.

Довідково: тим ОСББ, які ще не отримали таку допомогу (однак, наголосимо, мають право!) можуть знайти усі деталі програми на офіційному сайті Козятинської міської ради за посиланням: https://komr.gov.ua/mrdocs/no-51-pro-zatverdzhennya-programy-pro-nadannya-odnorazovoyi-finansovoyi-dopomogy-dlya

 

Серед інших питань, що звучали на прийомі міського голови, - майнові та земельні питання, спірні питання оренди ставків у селах громади, добросусідські відносини, працевлаштування, матеріальна допомога на дороговартісні лікування, оперативні втручання, реабілітацію.

Усі озвучені мешканцями громади звернення зафіксовані у встановленому порядку та знаходяться на особистому контролі міського голови.

 

Нагадаємо, Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва проводить прийом громадян ЩОСЕРЕДИ з 9.00 до 12.00 на першому поверсі приміщення міської ради.

Міський голова Тетяна Єрмолаєва провела черговий особистий прийом громадян – вже 30-ий цьогоріч
Міський голова Тетяна Єрмолаєва провела черговий особистий прийом громадян – вже 30-ий цьогоріч
Міський голова Тетяна Єрмолаєва провела черговий особистий прийом громадян – вже 30-ий цьогоріч
Міський голова Тетяна Єрмолаєва провела черговий особистий прийом громадян – вже 30-ий цьогоріч
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України