Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 60

Згідно чинного законодавства (відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»), на виконання норм Податкового кодексу України, ще 29 березня поточного року на офіційному сайті Козятинської міської ради www.komr.gov.ua в розділі «Регуляторні акти» було оприлюднено проект відповідного регуляторного акту - рішення Козятинської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Козятинської міської територіальної громади з 1 січня 2022 року». У інформаційному повідомленні усім мешканцям громади пропонувалося взяти участь у формуванні самого акту регуляторної дії шляхом подання зауважень та пропозицій до проекту у письмовому вигляді або в електронній формі (у вигляді електронних листів) упродовж 32 календарних днів, починаючи з 29 березня 2021 року.

Час, виділений для обговорення, завершився. Усі пропозиції, внесені фізичними та юридичними особами протягом визначеного часу враховані. Сьогодні для визначення втрат міського бюджету, ризиків, які скарбничка нашої громади може понести, із міським головою зустрівся начальник Козятинського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Вінницькій області Геннадій Садовий. У розмові із податківцем взяли участь керівники фінансового управління та управління земельних і майнових ресурсів міської ради – відповідальні за формування обговореного регуляторного акту.

Тепер, за процедурою, означеною чинним законодавством, до 15 липня 2021 року проект рішення має бути узгоджений та затверджений депутатами міської ради на сесійному засіданні.

Місцеві податки та збори у центрі обговорення
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України