Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

🤓 Корисні онлайн-сервіси для отримання соціальних послуг (https://www.kmu.gov.ua/news/minsotspolityky-korysni-onlain-servisy-dlia-...).

● Отримати статус ВПО та подати заяву на виплату грошової допомоги на проживання можна у додатку та на порталі Дія (https://diia.gov.ua/).

● Детально з відповідями на найбільш поширені питання щодо ВПО (https://www.msp.gov.ua/news/22630.html) можна ознайомитись на сайті Мінсоцполітики.

● Оформити пенсію дистанційно можна за допомогою веб-порталу електронних послуг (https://portal.pfu.gov.ua/) Пенсійного фонду.

● Оформити субсидію онлайн можна на сайті Мінсоцполітики у рубриці "Е-Сервіси" (покрокова інструкція міститься тут (https://www.msp.gov.ua/news/17660.html). Також це можна зробити на веб-порталі електронних послуг (https://www.pfu.gov.ua/2155307-yak-podaty-dokumenty-na-pryznachennya-sub...) ПФУ або на порталі Дія (https://diia.gov.ua/services/zvernennya-na-priznachennya-zhitlovih-subsi...), обравши у меню "Послуги" – послугу "Заява на субсидію".

● Оформити соціальну допомогу при народженні дитини на одного з батьків або опікунів, з яким постійно проживає малюк, можна у відповідному розділі "Допомога при народженні дитини" на веб-порталі Мінсоцполітики (https://e-services.msp.gov.ua/).

● Сервіс "єМалятко" на порталі "Дія" (https://diia.gov.ua/services/yemalyatko) дає можливість онлайн зареєструвати народження дитини та отримати свідоцтво про народження дитини, а також замовити інші державні послуги, потрібні для новонародженої дитини.

● Оперативно подати заяву про забезпечення допоміжними засобами реабілітації (ДЗР) та обрати підприємство, яке його виробляє, можна в Електронному кабінеті особи з інвалідністю (https://ek-cbi.msp.gov.ua/?fbclid=IwAR00Yyx7C8wrWXLqIekdlmqUR4IUWuGCe7kr...).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України