Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17

З метою запровадження ефективних механізмів співпраці у сфері профорієнтації молоді у червні 2019 року Міністерство молоді та спорту, Міністерство освіти і науки, Міністерство соціальної політики та Державна служба зайнятості підписали Меморандум про співпрацю.
На виконання вищезазначеного Меморандуму розроблено буклети, що включають ефективні інструменти для учнів закладів загальної середньої освіти та молоді, а також для тих фахівців, які хочуть допомогти їм.

«Профорієнтаційний буклет для молоді» - включає ефективні інструменти для молоді, яка прагне свідомо обирати майбутню професію, а також для спеціалістів, які допомагають молоді у професійному самовизначенні.

Буклети розроблено за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення у рамках спільного плану дій з метою здійснення ефективної профорієнтаційної роботи серед молоді. Матеріали для буклету надано МОН, Мінмолодьспорту, Мінсоцполітики, ДСЗ, а також громадською організацією «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та інших.

Проєкт пілотний і щороку планується його перегляд, оновлення та доповнення новою інформацією про можливості.

 

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України